Persoanele care formulează sesizări se obligă să furnizeze informații reale privind identitatea și datele de contact, să formuleze concis și la obiect textul sesizării, utilizând un limbaj decent. Sesizările scrise neglijent, doar cu majuscule, sau care conțin obscenități nu vor fi tolerate pe site. De asemenea, problemele care nu vizează activități ale instituției noastre vor fi ignorate.

    Date sesizare


    Anti-spam: captcha
    • Datele transmise de dvs. prin intermediul rubricilor Contact / Sesizare sunt transmise prin email, pe adresa oficială a instituției noastre și nu sunt stocate fizic într-o bază de date disponibilă online.

    • Îmi dau acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale (completate în formularul de Contact / Sesizare).

    • Sunt informat că aceste date vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.