Gabriel Eduardo Stan este deja un nume în domeniul tinerilor luptători, confirmându-și talentul și munca prin numeroasele premii obținute. Iată că și fratele lui mai mic, Sergiu Constantin Stan, îi calcă cu onoasre pe urme, reușind performanțe frumoase și confirmând astfel speranțele antrenorilor.

Sergiu, în vârstă de 14 ani, rezident, ca și fratele său, al Casei Felicia din Piatra Neamț din cadrul Complexului de Servicii Elena Doamna este legitimat la Club Sportiv Ceahlăul și a participat  la Campionatul Național de Lupte Greco – Romane U15 care s-a desfășurat în perioada 29 martie 2 aprilie 2023 la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Sergiu a obținut titlul de vicecampion național la categoria U15, clasându-se pe locul al doilea individual și pe locul I pe echipe. Băiatul este un exemplu de seriozitate și devotament pentru cei de vârsta lui, fiind motivat și de experiența fratelui mai mare, Gabriel Eduardo Stan.

Gabriel, la nici 16 ani are un palmares bogat, atât la nivel național cât și internațional în ceea ce privește luptele greco-romane, cea mai recentă medalie fiind obținută în luna martie 2023 când s-a clasat pe locul I la Turneul Internațional din Serbia.

Sunt doar doi dintre copiii și tinerii cu care DGASPC Neamț se mândrește, fiind remarcabile talentul, pasiunea și determinarea de care dau dovadă.