Copiii și tinerii din centrele de plasament au nevoie de oameni buni care să îi ajute să învețe și să ajungă MARI!

Devino și tu voluntar Ajungem MARI în orașul tău și dăruiește-le copiilor bucurie și încredere pentru un viitor mai bun!

Peste 2500 de copii și tineri așteaptă noi voluntari care să le dăruiască 3 ore pe săptămână, să îi învețe și să îi încurajeze.

Căutăm voluntari serioși și inimoși care să devină prieteni pentru copiii din centrele de plasament și să le fie alături în următorul an școlar.
În funcție de abilitățile lor și pasiunile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară, ateliere de cultură generală sau ateliere creative.

Vei lucra săptămânal cu 1-5 copii în ședințe online sau fizic, în funcție de situația și restricțiile din fiecare județ. Vei avea susținerea consilierilor educaționali și a unei echipe grozave de voluntari implicați și cu experiență.
Contăm pe implicarea ta pe termen lung, pentru a putea stabili o legătură cu copiii. Modulul de voluntariat se va desfășura în perioada noiembrie 2021 – iunie 2022.

Căutăm voluntari cu vârsta peste 16 ani, din orice domeniu, care să își asume cu seriozitate 8 luni de voluntariat, să aibă răbdare și să caute mereu noi metode să îi atragă pe copii spre învățare.
Proiectul se desfăoară în București și 23 de județe.
Citește detaliile și completează formularul online de înscriere până pe 26 septembrie

Îți mulțumim pentru implicare! Copiii abia te așteaptă să te cunoască!