Family Tel 0800.070.009 – linie telefonică gratuită de consiliere pentru părinți împotriva izolării sociale!

Părinții ai căror copii întâmpină dificultăți emoționale și comportamentale în această perioadă de izolare socială au la dispoziție o linie telefonică gratuită pentru consiliere psihologică.
Family Tel 0800.070.009 este o linie telefonică gratuită ce poate fi apelată de luni până vineri în intervalul orar 11.00-19.00. La celălalt capăt al firului se află o echipă de 16 psihologi ai Organizației „Salvați Copiii” care oferă consiliere de specialitate și sprijin emoțional astfel încât familiile și copiii să treacă cu bine peste perioadele dificile pe care le traversează.
Serviciile se oferă în special familiilor ai căror copii întâmpină dificultăți emoționale și comportamentale induse de necesitatea adaptării la măsurile de distanțare socială ca parte de prevenție a răspândirii pandemiei.

Linia telefonică gratuită Family Tel 0800.070.009 a fost lansată de Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopție și Organizația „Salvați Copiii” cu ajutorul suportului tehnic oferit de Digi România. Mai multe detalii despre acest serviciu puteti citi aici

Family Tel 0800.070.009 – linie telefonică gratuită de consiliere pentru părinți împotriva izolării sociale!